WASABI  - inredning & fastighetsservice
RSS Följ Bli fan

Senaste inläggen

Rum påverkar oss, mycket mer än vi tror.
Kvinnligt?
Vem var Sara?
Veckan som gått i korthet
Hårproffsen

Kategorier

Alla hjärtan
Box
Hårproffsen
I magins tecken
Inredning
Jobb
Kvinnlighet
Lampor
Neknomination
Onåbar!
Ritningar
Sköna lördag
VAB
Vår
Veckan
Vem var Sara

Arkiv

april 2014
mars 2014
februari 2014
januari 2014

drivs av

Min blogg

januari 2014

Box på schemat

Känns i kroppen att jag precis kört ett boxningspass, tveksamt om jag kan ta mig ur sängen i morgonbitti. Men nu har jag bestämt mig, det ska bli ändring. Träning måste ingå i schemat. ;)
  

Fastighetssidan jobbar just nu både dag och natt. Snöjouren på natten och det "vanliga" jobbet på dagen. Tur att dom tycker att det är roligt. (Än så länge.) Jag tycker också att det är underbart härligt med snö. Känner mig mycket piggare och gladare. Hoppas faktiskt på ännu mer snö, så att det blir pulkaåkning i helgen.

Själv har jag varit i butiken hela dagen, både idag och igår. Massor av nya varor har kommit, så det har packats upp och satts på plats och fixats. Butiken håller visserligen stängt en dryg månad till, men jag har lite VIP-kvällar inbokade. Det är kanske något att tänka på om ni skulle vilja ta en titt på vårens nyheter redan nu. Gå in på butikssidan för mer information. 

I morgon ska jag förbereda för fredagens lektioner, jag undervisar i inredning på Malmö folkhögskola. Fantastiska, lättlärda elever. Väldigt roligt och givande :)
                                   /Christine

Lampor

Idag ska jag utnyttja presentkortet som jag fick i julklapp på en helande massage. Ska bli skönt att börja veckan med att lägga sig där och bara koppla av, speciellt en sån här rå och blåsig dag.
Sedan väntar såklart jobb, har några ritningar som ska bli färdiga. Och ska ut på jakt efter några glödlampor, som inte är helt lätta att få tag på, så risken är väl att det tar några timmar.

Hoppas ni alla får en bra början på veckan
                         /Christine

Sköna lördag

Skönt med lördagar, vi är förvisso inte helt lediga idag, men vi börjar inte så tidigt, så då kan man unna sig att sitta en stund längre vid frukostbordet. 
Per ska iväg och titta på några jobb, några badrum som han ska lägga offert på och ett tak som skulle lagas.
Själv ska jag göra lite stylingjobb i dag. Några kunder som ska på fest, och vill bli fixade. Det är alltid lika roligt. 
Sedan bär det iväg till Pers systerdotter som ska ha 20-årsfest. Skoj. Tror att det blir lite tid där emellan så att även vi kan bli lite fixade, och att vi slipper komma med andan i halsen i arbetskläder. Förvisso ingen som ser det på mig, men det syns ju rätt tydligt på Per ;)
                 /Christine  

Teknikens fel?


Jag brukar inte blogga, men känner just nu att någonstans måste jag lägga en förklaring till varför jag varit onåbar i en månad.
Ofrivilligt onåbar vill jag tillägga. Allting började med att jag fick för mig att jag skulle byta mobiloperatör, från Telia till Tele 2. Jag gjorde exakt som jag fått anvisningar om från Tele 2, men dom hade problem med att flytta över mitt nummer. 
En hel månad har det tagit dom! 
Under denna perioden började min telefon att strula. Innan jag lämnade in den tänkte jag att jag provar med att återställa den. Vilket bara resulterade i att jag inte har någon information kvar på min telefon, och inte någon annanstans heller, det är ju det som är så bra med telefonen: allt du behöver kan du ha i telefonen! Och det är ju fantastiskt, så länge det fungerar som det ska. Men här står jag nu, utan ett enda nummer! 
Igår väntade jag på ett mail, som aldrig kom. Går in och kollar och inser att det är ett tag sen jag fått något mail. Ringer och pratar med mitt webbhotell, där dom då kan se att den inte tagit emot mail på flera veckor. (Jag har alltså kunnat skicka som vanligt.) Vill påpeka att jag har två mailadresser, varav den som inte funkat vidarebefordrar till den andra som jag dessutom får i telefonen. Problemet med mailen är åtgärdat nu och mitt telefonnummer ska fungera som vanligt. Väntar dock fortfarande på min telefon, fick plocka fram en gammal. 
Och, ja, det grämmer mig, även om det är modellen tidigare och ingen jättegammal telefon. :) 

Vi lever verkligen i en tid där teknikens framsteg råder, och om det av en eller annan anledning inte fungerar som det ska, ja, då står vi där, med skägget i brevlådan, som man säger. 
Mitt år har inte precis börjat i teknikens tecken. 

Man brukar ju säga att det är en mening med allt, om det bara är för att trösta sig själv; (när man inte fick jobbet som man så gärna ville ha: nä, men det var inte meningen)! 
eller om det verkligen kan vara så. Jag tycker själv att allt detta är så konstigt, att mitt nummer och min mail (som är oberoende av varandra) inte fungerar under samma period. Det har varit en lugn månad iallafall. Men lite ont i magen får jag när jag undrar hur många kunder som försökt nå mig.