WASABI  - inredning & fastighetsservice
RSS Följ Bli fan

Senaste inläggen

Rum påverkar oss, mycket mer än vi tror.
Kvinnligt?
Vem var Sara?
Veckan som gått i korthet
Hårproffsen

Kategorier

Alla hjärtan
Box
Hårproffsen
I magins tecken
Inredning
Jobb
Kvinnlighet
Lampor
Neknomination
Onåbar!
Ritningar
Sköna lördag
VAB
Vår
Veckan
Vem var Sara

Arkiv

april 2014
mars 2014
februari 2014
januari 2014

drivs av

Min blogg

VAB

Ibland är det väldigt praktiskt att arbeta hemifrån, som när man har ett litet febrigt barn. Även om man inte får gjort lika mycket som andra dagar så blir det en del som blir gjort iallafall. På gott och ont får man väl kanske säga, när man har möjligheten att jobba undan så vill man jobba, samtidigt känner man sig lite splittrad. Tror att egentligen skulle alla må bättre om man bara bestämde sig och sa -Nu är jag hemma med sjukt barn. Inget jobb alltså. 

Vi har haft en lugn och mysig hemmahelg med sällskapsspel och filmtittande. Ingen i vår familj är speciellt intresserade av "Mello", jag vet att det inte är många som håller med mig, och det kan säkert vara så att det kanske dyker upp en eller annan låt som kan vara värd att lyssna på, men det finns alldeles för många dåliga låtar för att man ska orka en hel kväll ;). 

Nu tänkte jag och Teo lägga oss i soffan och läsa lite.
        Ha en fortsatt härlig dag
                               /Christine

0 kommentarer på VAB:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment