WASABI  - inredning & fastighetsservice
RSS Följ Bli fan

Senaste inläggen

Rum påverkar oss, mycket mer än vi tror.
Kvinnligt?
Vem var Sara?
Veckan som gått i korthet
Hårproffsen

Kategorier

Alla hjärtan
Box
Hårproffsen
I magins tecken
Inredning
Jobb
Kvinnlighet
Lampor
Neknomination
Onåbar!
Ritningar
Sköna lördag
VAB
Vår
Veckan
Vem var Sara

Arkiv

april 2014
mars 2014
februari 2014
januari 2014

drivs av

Min blogg

Box

Box på schemat

Känns i kroppen att jag precis kört ett boxningspass, tveksamt om jag kan ta mig ur sängen i morgonbitti. Men nu har jag bestämt mig, det ska bli ändring. Träning måste ingå i schemat. ;)
  

Fastighetssidan jobbar just nu både dag och natt. Snöjouren på natten och det "vanliga" jobbet på dagen. Tur att dom tycker att det är roligt. (Än så länge.) Jag tycker också att det är underbart härligt med snö. Känner mig mycket piggare och gladare. Hoppas faktiskt på ännu mer snö, så att det blir pulkaåkning i helgen.

Själv har jag varit i butiken hela dagen, både idag och igår. Massor av nya varor har kommit, så det har packats upp och satts på plats och fixats. Butiken håller visserligen stängt en dryg månad till, men jag har lite VIP-kvällar inbokade. Det är kanske något att tänka på om ni skulle vilja ta en titt på vårens nyheter redan nu. Gå in på butikssidan för mer information. 

I morgon ska jag förbereda för fredagens lektioner, jag undervisar i inredning på Malmö folkhögskola. Fantastiska, lättlärda elever. Väldigt roligt och givande :)
                                   /Christine